مردمنيوز:
اولین جلسه رسیدگی به اتهامات متهمان پرونده موسسه اعتباری منحله فرشتگان به ریاست قاضی زرگر امروز صبح در دادگاه انقلاب برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دادگاه قاضی زرگر ضمن بیان نکاتی گفت: مسئولانی که به این موسسات مجوز میدهند باید بدانند مردم به واسطه اعتماد به بانک مرکزی به این موسسات اعتماد میکنند و نباید بدون تحقیق به فردی مجوز دهند.
وی گفت: در این پرونده فرد سابقهدار بوده و جریمه هم داشته است، وقتی بانک مرکزی جواز میدهد باید مرتب نظارت کند و اجازه ندهد افراد هر کاری میخواهند انجام دهند.
در ادامه این جلسه دادگاه نماینده دادستان در جایگاه قرار گرفت و به قرائت کیفرخواست پرداخت.
نماینده دادستان گفت: متهم اول این پرونده محمدعلی تفکر متهم به اخلال در نظام کشور به طور عمده از طریق وصول وجوه کلان به صورت قبول سپرده از اشخاص به میزان ۸۶ هزار و ۷۰۴ هزار میلیارد و ۷۷۹ میلیون و ۳۴۲ هزار و ۹۱۲ ریال با وصف کسری به مبلغ ۷۲ هزار میلیارد و همچنین حیف و میل آن و خیانت در امانت متهم است.
باقری ادامه داد: متهم دوم این پرونده علی ابراهیمی بای سلامی به اتهام مشارکت در اخلال نظام اقتصادی کشور به طور عمده از طریق مشارکت با محمدعلی تفکر و وصول وجه کلان از اشخاص و حیف و میل اموال و خیانت در امانت و تحصیل مال نامشروع به مبلغ ۴۳۲ میلیارد و ۴۶۰ میلیون و ۳۳۶ هزار و ۵۹۳ ریال است.
نماینده دادستان ادامه داد: متهم ردیف سوم این پرونده رضا تفکر، متهم به مشارکت در اخلال در نظام اقتصادی کشور به طور عمده از طریق مشارکت با متهم محمدعلی تفکر، خیانت در امانت و حیف و میل اموال به مبلغ ۷۶۳ میلیارد و ۴۵۱ میلیون ریال است.
نماینده دادستان ادامه داد: متهم ردیف چهارم این پرونده، احمد تفکر متهم به مشارکت در اخلال در نظام اقتصادی کشور به طور عمده از طریق مشارکت با متهم محمدعلی تفکر، خیانت در امانت و حیف و میل اموال به مبلغ ۳۱۹ میلیارد و ۶۵۳ میلیون و ۹۵۳ هزار و ۷۶۴ ریال است.
نماینده دادستان متهمان دیگر این پرونده را زکریا محتمل، فرید ضیاالملکی و حمید طالب زاده به عنوان معاونت در اخلال اقتصادی کشور عنوان کرد.
نماینده دادستان در ادامه خاطر نشان کرد: مدیران این تعاونی با این وعده که سرمایههای مردم را وارد بازار کار میکنند نرخهای بالایی را پیشنهاد میدادند، این در حالی است که از محل سرمایههای سپردهگذاران جدید سود سپردهگذاران قدیم را پرداخت میکردند و بخشی را نیز صرف مصارف شخصی خود میکردند.